Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

η ΚΟΘ με τον αλκινοο ιωαννιδη στο "παρα θιν' αλος"




Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο «Παρά θιν’ αλός», συμπράττοντας φέτος με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Κυβερνείου, σε μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τον Κανόνα του Πάχελμπελ, 
>>>>
ένα σύντομο κομμάτι που κινείται σε ρυθμούς μπαρόκ και δημιουργεί στον ακροατή ένα πνεύμα γαλήνης και ηρεμίας με την οστινάτο αρμονική γραμμή του. Στη συνέχεια θα εκτελεστεί η εκπληκτική 40η συμφωνία του Μότσαρτ, την οποία ο μουσικολόγος Alfred Einstein έχει περιγράψει εύστοχα ως "κατάδυση στην άβυσσο της ψυχής".
Στο δεύτερο μέρος η Κ.Ο.Θ. συνοδεύει τον αγαπημένο τραγουδιστή Αλκίνοο Ιωαννίδη σε πασίγνωστα δικά του τραγούδια (και όχι μόνο), σε μία κορυφαία καλλιτεχνική συνάντηση, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον απ’ όλους. Μεταξύ άλλων θα ακουστούν τα τραγούδια Προσκυνητής, Βυθός, Παράκληση, Ο Γιάννης ο Φονιάς, Τ' Άη Γιωργκού, Asherombasman κ.α.
Διεύθυνση ορχήστρας: Αλέξανδρος Μυράτ
Τραγούδι: Αλκίνοος Ιωαννίδης
συνοδεύει ο Γιώργος Καλούδης (τσέλο, λύρα, κρουστά)
Έργα:
Γιόχαν Πάχελμπελ (1653-1706): Κανόνας
Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (1756-1791): Συμφωνία αρ. 40 σε Σολ ελάσσονα
Τραγούδια του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Πηγή Κ.Ο.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου