Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

τραμ κι ενοικιαζομενα ποδηλατα στη θεσσαλονικη

 Κάλιο αργά παρά ποτέ
Τραμ και σύστημα ενοικιαζόμενων ποδηλάτων φέρνει στη Θεσσαλονίκη η καθυστέρηση των έργων του μετρό που σύμφωνα με το Γιάννη Μπουτάρη δεν θα είναι έτοιμο πριν το 2018.
«Μετά την τραγωδία κατασκευής του μετρό, που έγινε όπως έγινε,    >>>>>
βγάζουμε από τα συρτάρια τις μελέτες για το τραμ για να τις επικαιροποιήσουμε. Όπως με διαβεβαίωσαν από το υπουργείο το μετρό δεν θα είναι έτοιμο πριν το 2018» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης την Τρίτη στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου για τις εκδηλώσεις του δήμου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Σύμφωνα με τον ίδιο το τραμ, θα έχει μήκος 32 χλμ ενώ η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί πιο γρήγορα από το μετρό καθώς δεν χρειάζονται να γίνουν απαλλοτριώσεις. Αν προχωρήσει αυτή η ιστορία κανονικά το 2014, το τραμ θα είναι τελειωμένο το 2016-2017, πρόσθεσε. Είναι ένα μεταφορικό μέσο που ταιριάζει στη φιλοσοφία του δήμου σημείωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Κουράκης.
Στο μεταξύ μέχρι τον Απρίλιο θα έχει εγκατασταθεί ενοικιαζόμενο σύστημα ποδηλάτων από το δήμο. Θα αναπτυχθεί σε 16 σημεία της πόλης απ’ όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί.

Πηγή  seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου