Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

<<...δεν υπαρχει κανενα προβλημα, η ιδεα σας ειναι....>> απαντησε υπηρεσια του δημου

Ο ...  πιτσάς ειδικεύεται στα νεροφράγματα
Αυτή είναι η εικόνα από την 20λεπτη νεροποντή στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας στην οδό Κρήτης 56 & >>>>>
Χριστοβασίλη γωνία, στο Πάρκο Πατρικίου. Και αν ήταν η πρώτη φορά ή έστω η ...... τέταρτη.... θα  δικαιολογούσες τα γεγονότα (ακραία φαινόμενα, ξαφνικές μπόρες, είχαν καθαρίσει από την δήμο τις σχάρες των ομβρίων αλλά πέσανε φύλλα και τις φράξανε κλπ,κλπ.....)
Και αν θέλεις να βγεις από την πόρτα, ... δεν πειράζει θα περιμένεις 1,2,3 ώρες, στο κάτω κάτω δεν βρέχεσαι. Αν όμως θέλεις να μπεις και έχεις και ένα μικρό παιδάκι στην αγκαλιά ή σακούλες στα χέρια, ή έτυχε να είστε κάποιας ηλικίας.... δυστυχώς  χάσατε.
Ετσι θα έιναι  αν περάσει ο Αξιός μέσα απ'την πόλη


Να βραχείτε, να γίνετε μούσκεμα, να μην βγαίνετε έξω αν πρόκειται να βρέξει, να κοιτάτε κάθε 20΄ τα δελτία καιρού. Ο δε ιδιοκτήτης της πιτσαρίας..... κάθε φορά που βρέχει κάνει πάρτι, πολύ το γουστάρει γιατί βρίσκει ευκαιρία να σφουγγαρίσει !!!!!! Και βασικά να θυμάστε τα λόγια του "επιστήμονα" που έστειλε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να κάνει αυτοψία στο αίτημα για επιδιόρθωση του πεζοδρομίου, λόγω της καθίζησης  που υπέστη από μηχάνημα του δήμου που στηρίχθηκε στο πεζοδρόμιο για να ξεριζώσει τρία μεγάλα δένδρα που κάποιο "ζώο" από την περιοχή τα ξέρανε το 2011 <<...δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η ιδέα σας είναι....>>. ΄Αλλωστε και αυτό που βλέπετε στις φωτο είναι μοντάζ από τον.... Αξιό ποταμό. 
Αυτά κύριε Κουράκη..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου