Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ο αρκτουρος σε κινητικοτητα..........

Το Σαββατοκύριακο 22-23/9/2012, μια ομάδα του αρκτούρου, υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Iwogs Fiesta 2012
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα σας περιμένουμε στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή από τις 11:00-19:00 στο Iwogs Fiesta 2012. Ελάτε να παίξουμε και να μάθουμε για τον λύκο, την αρκούδα και το δάσος. >>>>>
Η παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα υλοποιήσει πρωτότυπες οικολογικές κατασκευές και εικαστικά εργαστήρια για τα μικρά παιδιά με τα ζώα του δάσους, καθώς και πωλητήριο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με τα αναμνηστικά του είδη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμη πολλές δραστηριότητες για παιδιά, εκπλήξεις, δώρα και διαγωνισμούς. Σκοπός είναι οι επισκέπτες να περάσουν όμορφα, να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν. Θα τους δοθεί μια καλή ευκαιρία για ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά σας και όλα αυτά για έναν καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του πλούσιου φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου. Ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδος ( I.W.O.G. ) είναι μια μη-πολιτική, μη -κερδοσκοπική , μη- κυβερνητική οργάνωση εθελοντριών γυναικών που ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1948. Είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία εξασφαλίζει χρηματικούς πόρους με σκοπό να υποστηρίξει ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Εβδομάδα Κινητικότητας-Οι δρόμοι στους πεζούς και στην άγρια ζωή!
Από τις 16-22 Σεπτεμβρίου η Ευρώπη γιορτάζει της Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Ένας σημαντικός θεσμός για τα αστικά κέντρα, καθώς ο στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα δικαιώματα των πεζών και γενικότερα για μια πιο φιλοπεριβαλλοντική συμπεριφορά, με λιγότερα αυτοκίνητα και περισσότερη φύση και άγρια ζωή.
Έτσι, όπως κάθε χρόνο, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ βγαίνει στους δρόμους με τις αρκούδες και τους λύκους.

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 10:00-16:00
Στο καθιερωμένο μας πια ραντεβού, στην Ρογκότη , οι εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα σας υποδέχονται υπαίθρια. Η γιορτή μας θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί και θα περιλαμβάνει επιδαπέδια παιχνίδια, δημιουργικές κατασκευές και ενημέρωση για τις δράσεις μας. Ανοιχτό θα είναι και το κατάστημά μας με τα ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, για να σας βοηθήσει για το «ψυχρό» φθινόπωρο.

Πηγή About




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου