....πολιτες μιας πολης των αντιθεσεων και των συνθεσεων, της προοδου αλλα και της στασιμοτητας, της ηλιοφανειας αλλα και της ομιχλης, της απανεμιας αλλα και του βαρδαρη………… μια πολη ομορφη αλλα με τα σημαδια της γηρανσης πανω της…….. και δυστυχως μια πολη παρατημενη στην τυχη της και στην παρακμη της

πολιτικοκοινωνικοσατυρικο και σατιρικο blog (απαγορεύεται η είσοδος σε ηλιθίους)Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

κρατικη ορχηστρα θεσσαλονικης- underground


Ο Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, το ΚΕΘΕΑ «Ιθάκη», το ΚΕΘΕΑ «Ανάδυση», ο Σύλλογος Φίλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και το Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών της Κ.Ο.Θ.  διοργάνωσαν   >>>>>το φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας με τίτλο "3ο Κ.Ο.Θ. Underground", την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο Block 33.
 ΄Ενα τριήμερο γεμάτο εναλλακτική μουσική που κυριολεκτικά μάγεψε τους πάρα πολλούς φίλους του είδους -μεγάλους αλλά και μικρούς- που γέμιζαν  ασφυκτικά τους χώρους του block 33. ΄Ενα τριήμερο που οι μουσικοί της ΚΟΘ ανεβοκατέβαιναν στις διάφορες σκηνές με τα μουσικά σύνολα παίζοντας απίστευτα κομμάτια  προς τέρψει υμών και ημών. Αυτό όμως που διέκρινες την Κυριακή το βράδυ στα πρόσωπά τους  ήταν η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του φεστιβάλ, παρά την σχετική κούραση από την τριήμερη δράση. Αλλά γιαυτό είναι και ..."καλλιτέχνες"

Και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των επαγγελμάτων που σε "γεμίζουν" και αυτών που καθημερινά σε φθείρουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου