Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

..... συριζεϊκες υποσχεσεις και αλλα τινα


«Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα τον αντικαταστήσει με έναν ευρωπαϊκού τύπου φόρο για την ακίνητη περιουσία με ισχυρό αφορολόγητο και με κλιμακωτή φορολόγηση», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
>>>>>>>>
και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης......

Καλώς τονε κι ας άργησε!!! 
Βρε καραγκιόζηδες γιατί να τον αντικαταστήστε και να μην τον καταργήσετε τελείως και εντελώς?? Αυτή είναι η μεγάλη τομή που θα κάνετε όταν και αν ο "ΏΡΙΜΟΣ" ελληνικός λαός σας φέρει στην κυβέρνηση. Θα αλλάξτε όνομα στον ΕΝΦΙΑ και θα τον κάνετε Blabla, αλλά οι "μαλάκες" θα συνεχίζουν να πληρώνουν φόρους για τα ακίνητα που κατέχουν, για τα οποία έχουν πληρώσει (οι μαλάκες) μέχρι σήμερα........ τα έντερά τους.

Φτάνει ποια με τα ακίνητα, βρείτε  κάτι άλλο στον t-ΣΥΡΙΖΑ ως νέα πολιτική δύναμη (λέμε τώρα, πασοκογενες απόκομμα είστε) , κάτι ποιο πρωτότυπο για να κάνετε φοροεισπρακτική πολιτική. Γιατί από τα λεγόμενα του Παπαδημούλη εγώ αυτό κατάλαβα.

Πάντως συνεχίζω να έχω μια μεγάλη  απορία  για τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει περίπτωση ο Τσίπρας (στον τηλεοπτικό σταθμό CNBC από τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας δήλωσε ότι, πολύ σύντομα, θα είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας) να κάνει "μοντάζ" σ' αυτό το ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ετερόκλητων στοιχείων  και ανομοιογενών ιδεών, απόψεων και πολιτικών και η ταινία "κυβέρνηση Σύριζα" να έχει ειρμό, συνέχει, συνέπεια και να λείπουν οι "τσόντες"??
Προσωπικά αμφιβάλω για τον  Τσίπρα, γιατί είναι η γελοιογραφική απομίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι ένα ημιμαθές και κουτοπόνηρο «βλαχάκι» πού με τις  θανάσιμες αυταπάτες του, αναπαλαιώνει   ψευδαισθήσεις του χθες, με τραγελαφικό τρόπο, εκτοξεύοντας σάχλες και σαχλαμάρες για αδαείς και ανυποψίαστους πολίτες.
Το μέλλον θα δείξει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου