Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

επτα νεκροι σε ομαδικα οργια για ηλικιωμενους στο βελγιο

Ilikiomenoi-Sex-570
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ιδέα που είχε ένας άνδρας στο Σαρλερουά του Βελγίου να διοργανώσει ομαδικό όργιο για ηλικιωμένους με το σύνθημα «και η τρίτη ηλικία έχει
>>>>>>>>>
δικαίωμα στο σεξ και την ερωτική απόλαυση».

Σύμφωνα με την nordpresse.be το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία με επτά νεκρούς! Δύο από τους συμμετέχοντες ένιωσαν έντονο, οξύ πόνο στο στήθος. Ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν και γιατροί που έσπευσαν να βοηθήσουν. Λίγο μετά ένας τρίτος ηλικιωμένος κατέρρευσε.

Το όργιο συνέβη στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης με δύσκολη πρόσβαση. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο καθυστέρησαν να φτάσουν και οι διασώστες και να μεταφερθούν τα θύματα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Μέσα στον πανικό, που ακολούθησε, άλλα οκτώ άτομα είχαν καρδιακά επεισόδια και τέσσερις από αυτούς έχασαν τη μάχη με τη ζωή.
Πηγή http://www.koolnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου