Γνωστε η αγνωστε καλως ηρθες στο πολιτικοκοινωνικοσατιρικο blog μου. Το παρον επειδη δεν ειναι "ιστολογιο ενημερωσης", δεν μπορει με οποιονδηποτε τροπο να θεωρηθει Μ.Μ.Ε.(μπλιαχ), αρα δεν επηρεαζει την κοινη γνωμη. Ειναι ενας τοπος για να εκφραζω αυστηρα προσωπικες ιδεες και αποψεις και δεν αναρτωνται θεματα που ερχονται σε αντιθεση μ'αυτες ή μου ειναι παντελως αδιαφορα. Τα γεγονοτα παρουσιαζονται “φιλτραρισμενα” και “μονοπλευρα” ετσι οπως εγω τα αντιλαμβανομαι μεσα απο τη δικη μου οπτικη γωνια και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρουνται "δεδομενα" ....

(ανεπιθυμητοι οι ηλιθιοι..)

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

... ουτε αφελεις, ουτε ανοητοι, απλως γελοιοι

Σύμφωνα με άρθρο του Θανάση Σκόκου, πολιτικού υπευθύνου των τομέων πολιτικής του Ποταμιού,

ο Τσίπρας είχε προτείνει στον Σταύρο Θεοδωράκη να μπει στην κυβέρνηση με «κάνα-δυο υπουργεία». Το άρθρο, που δημοσιεύεται στο protagon, εκκινεί από την αναφορά των Financial Times σε αίτημα από την Ευρώπη για συγκυβέρνηση με το Ποτάμι. Ο τίτλος είναι «Ούτε αφελείς, ούτε ανόητοι».
>>>>>>>>>>


Λέει λοιπόν “ ...... Αν θέλαμε, σύντροφοι, να μπούμε σ’ αυτή την κυβέρνηση, θα το είχαμε κάνει από το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου όταν το πρότεινε.......”
“Γιατί να θελήσει το Ποτάμι να μπει σ’ αυτή την βουρκώδη ζούγκλα, ρε σύντροφοι;


Ποιους αποκαλείς ρε καρναβάλι “ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ”?
Πως και από ποια παρθενογένεση γίνατε “σύντροφοι” και με ποιους ρε ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ ??
Από πότε τα μπουλούκια σε κάθε συγκυριακή συνάθροιση ατόμων πολιτικά άστεγων ή κατευθυνόμενων σε ένα πολιτικό μόρφωμα - χώρο (πχ Ποτάμι), βαφτίζονται “συντρόφια”!!

Να θυμίσω τον υπεύθυνο του "Συρφετού" ότι το ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ή ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ως πολιτικός όρος είναι η προσφώνηση μελών σοσιαλιστικών ή κομμουνιστικών κομμάτων.
Δηλαδή αποκόμματα σαν το Ποτάμι.....
Οπότε λογικό μου έρχεται δεν είστε ότι «Ούτε αφελείς, ούτε ανόητοι», γελοίοι είστε

Άι χάσου ..... σήντρωφαι  Θανάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου